Curves & Waves - badmode van het jaar!

26 Apr 2024 8:18 AM
Sara Henriksson

We presenteren nu twaalf nieuwe stukken in de Curves & Waves badmodecollectie. De nadruk ligt hier op sobere kleuren met klassieke stijlen gecombineerd met pasvorm en kwaliteit. Het maakt niet uit wie je bent, of je op het strand wilt liggen, op de rotsen of liever bij het zwembad wilt liggen - er is voor elk wat wils.

Een grote nieuwigheid waardoor deze collectie uit de schappen zal vliegen, is dat alle topjes onze brede, gewatteerde schouderbanden hebben! Naast bikini's, badpakken, tankini's en zwembroekjes vind je hier ook een kimono en een sarong die perfect zijn om over je zwemkleding te dragen.

Malva is een klassiek badpak dat verkrijgbaar is in twee versies, een met patroon en een effen kleur. Het badpak is volledig gevoerd met een brede band onder de buste voor extra ondersteuning. Beugelvrije cup met zijdelingse ondersteuning voor een extra fijne pasvorm. Ontdek hier meer zwempakken.

Het Riviera badpak biedt zowel stijl als ondersteuning met een ingenaaide wikkelhalslijn en drapering over de buik. De voorkant heeft een dubbele badstof waarbij het onderste gedeelte gevoerd is met mesh en een genaaide, beugelvrije cup.

De Aurora badpakjurk is geschikt als je een lossere pasvorm over de buik wilt. Het heeft een klokvormig rokgedeelte dat onder de buste begint en een vol, strapless badpak eronder. Gerimpelde drapering onder de buste en drapering over de cups. Hier vind je de Aurora badpakkenjurk.

Antigua is voor diegenen die een completer gevoel willen op het strand met deze tankini; een tanktop met een ingebouwde bikinibeha. Gevoerde, tweedelige cup met gewatteerde steun aan de zijkanten biedt zeer goede ondersteuning. Het linnen heeft een licht a-lijnvorm en loopt iets naar beneden over de bips. Bekijk alle tankini's hier.

Maya is een serie die bestaat uit twee bikinibh's en drie verschillende bikinibroekjes die naar eigen smaak gecombineerd kunnen worden. Kies een beugel- of niet-beugelbikinibeha en -panty in klassieke maxistijlen, extra hoge tailles of rokstijlen. Je kunt alle bikini's hier vinden.


Als u uw badmode bij ons koopt, krijgt u alle expertise die we hebben in de productie van ondergoed direct overgedragen op onze badmode. Je krijgt veilig en zeker comfort met een pasvorm die je optilt, ondersteunt en je vorm op de juiste plekken benadrukt. Er zit net zoveel tijd, liefde en arbeid achter onze zwemkleding als achter ons ondergoed.


Laat onze badmode je perfecte ondersteuning en lift geven, zelfs op het strand.


Bekijk de volledige collectie hier.

Hier kunt u de blogpost lezen