Van brazilian tot shorty, van biologische katoen tot WinCool – zo vindt u de juiste slip

31 Jan 2024 9:47 AM
Sara Henriksson

U weet toch wel dat we heel wat verschillende slipmodellen in verschillende materialen hebben? Bij ons vindt u slips voor elke gelegenheid en elke behoefte. Maar het allerbelangrijkste is misschien wel dat we de slip hebben die elke dag, de hele dag door, comfortabel zit.

Hier helpen we u de juiste slip naar uw wensen te vinden. Ontworpen met de beste pasvorm en om heerlijk comfortabel te zitten. Al onze slips hebben met elkaar gemeen dat ze een katoenen kruisje hebben.


Slips in verschillende modellen

De brazilian heeft een hoge taille en een hoog uitgesneden beenopening. Perfect voor wie een minder bedekkend slipmodel wenst. Hier vindt u onze brazilian-slips.

De midislip en de taislip zijn perfecte basisslips met een flatteuze snit voor elk lichaamstype. Het model heeft een hoge taille en een hoog uitgesneden beenopening.

De maxislip heeft een hoge taille en geeft meer bedekking dan de taislip, met een wat lager uitgesneden beenopening. Onze maxislips vindt u hier.

De shorty is ons boxermodel, met een hoge taille en korte pijpjes. Perfect voor wie een volledige bedekking wenst. Meer shortyslips ziet u hier.

Lange pijpjes beschermen tegen schuurplekken en zijn perfect voor wie een hekel heeft aan plakkerige dijen onder een rok of een jurk. Dit model heeft een hoge taille. Hier kunt u meer kleuren en meer verschillende materialen zien.

De shapeslip is gemaakt van stabieler, geheel of gedeeltelijk dubbel materiaal aan de voorkant, en heeft een vormend effect Hoge of extra hoge taille en een wat lager uitgesneden beenopening.


Slips met verschillende functies

Vormend: Door zijn gladstrijkende functie is een shapeslip perfect om te dragen onder aansluitende kleding, die er beter door zit. Onze shapeslips zijn gemaakt in minder elastisch en stabieler materiaal dan onze andere slips. Ze hebben een vormend en gladstrijkend effect, vaak met een dubbele laag stof aan de voorkant, voor extra versteviging. Onze Smart Shape collectie kunt u hier ontdekken.

Verkoelend: Onze Cool Sensation lingerie is gemaakt in een materiaal dat de huid met 1-2 graden afkoelt. Het is dun en soepel en het voelt zacht en glad aan op de huid - perfect voor lingerie. Dankzij de vochtafvoerende eigenschappen houdt u de hele dag en de hele nacht een fris en droog gevoel. Al onze Cool Sensation slips ziet u hier.


Slips in verschillende materialen

Katoen is een natuurlijk materiaal dat geknipt is voor lingerie. Het is slijtvast en kan ertegen om vaak gewassen te worden. Katoen laat de huid ademen en wordt goed direct op de huid verdragen, ook voor iemand met een gevoelige huid.

Biologische katoen heeft een aantal belangrijke voordelen naast de positieve eigenschappen van het materiaal zelf. Deze katoen wordt niet met chemicaliën bespoten en bij de productie wordt minder water verbruikt, waardoor het milieu minder wordt belast. Hier leest u meer over onze biologische katoen.

WinCool is een materiaal dat de huid met 1-2 graden afkoelt. Het is dun, glad en soepel. Het materiaal zorgt ervoor dat u een fris en droog gevoel houdt. In de warmste periode van het jaar heeft nachtkleding in dit materiaal de voorkeur.

Polyamide is een veelgebruikt materiaal in lingerie omdat het een sterke en slijtvaste vezel is met een hoge elasticiteit. Het is zacht op de huid en het kan heel dun worden gemaakt, waardoor het nagenoeg onzichtbaar is onder de kleding. Bovendien is het een textielvezel die hergebruikt kan worden.

Op verschillende van onze modellen slips zit kant. Sommige hebben het als versiering of detail en andere bestaan helemaal uit kant. Die geeft de kledingstukken een exclusieve uitstraling en in het geval van elastische kant, is hij dun en soepel en zorgt hij voor een pasvorm op maat. Op bepaalde artikelen gebruiken we hergebruikte kant.

Hebt u vragen?


Als u niet zeker weet welk model past of welke maat u moet nemen, kunt u telefonisch contact opnemen met onze klantenservice hier.


We helpen u graag bij het vinden van de juiste slip.

Hier kunt u de blogpost lezen