Waarom elke vrouw een panty met lange benen nodig heeft

26 Apr 2024 8:18 AM
Sara Henriksson

Vooral tijdens de warmere maanden van het jaar zijn er redenen om te investeren in een (of meer) paar lange pantalons. De voordelen zijn echter zo talrijk dat je ze waarschijnlijk het hele jaar door wilt dragen.

Heb je onze broeken met lange pijpen al geprobeerd? Zo niet, dan is het nu tijd. Dit is waarom:


Voorkomt schuren aan de dijen
Met lange pijpen aan de slips voorkom je schuren aan de dijen en het gevoel dat je dijen plakken, vooral als het buiten warm is. Ze voorkomen ook schuren door oncomfortabele naden, bijvoorbeeld bij wijde broeken waar de naad in het kruis irriterend kan zijn en ongemak kan veroorzaken. Als je last hebt van schuurplekken op je dijen, kan het moeilijk zijn om daar vanaf te komen en wij garanderen dat dat niet hoeft met onze lange broekspijpen.

Zacht materiaal dat verkoelt
De slips zijn gemaakt van het functionele materiaal WinCool , een high-tech materiaal dat de huid met 1-2 graden koelt. Het ademt en houdt je huid droog, zelfs als je het warm hebt. Een droom op warme dagen. Bovendien is het zo zacht en soepel dat het aanvoelt als een tweede huid. Lees hier meer over WinCool.

Onzichtbaar onder kleding en rolt niet op
Met lasergesneden naden aan de uiteinden van de pijpen is de slip onzichtbaar onder kleding. Geen zichtbare naden meer onder jurken of broeken. In tegenstelling tot andere soorten lange broeken op de markt, rollen ze niet op en blijven ze de hele dag - en nacht!

Afgebeeld is het Cool Sensation broekje met lange pijpen onder een zomerjurkje.


Geeft een bedekkend gevoel
Een panty met lange pijpen geeft je een minder bloot en meer gekleed gevoel onder een jurk of rok. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je rok plotseling opwaait en als je wilt gaan fietsen, hoef je je geen zorgen te maken of het een slecht idee is om een jurk te dragen.

Cool Sensation verstevigde langbeenpanty met Stay Fresh beugelbeha.


Perfect om in te slapen
WinCool materiaal is ideaal om in te slapen. Deels omdat het zo glad en comfortabel is tegen de huid en deels vanwege het verkoelende effect. Als je het 's nachts vaak warm hebt of last hebt van opvliegers, kan het kledingstuk je helpen beter te slapen omdat het je lichaamstemperatuur helpt verlagen.

Kies tussen verschillende varianten
Het ondergoed is verkrijgbaar in twee varianten als je kiest voor het WinCool materiaal. De ene heeft versteviging aan de voorkant met een roze binnenkant en iets breder elastiek in de taille. Beide hebben een met katoen gevoerd kruis en zijn gemaakt van hetzelfde geweldige materiaal.

Links: Cool Sensation Original broek met lange pijpen. Rechts: Cool Sensation Versterkte broek met lange pijpen. Beide voorkomen schuren op de dijen en koelen de huid.


Als je in plaats daarvan op zoek bent naar zacht, natuurlijk katoen, kijk dan eens naar onze Organic Cotton broek met lange pijpen. Met platte naden, een zachte elastische taille en een met katoen gevoerd kruis, is deze stijl ook discreet onder kleding en helpt hij je dij schuren te voorkomen.

Als je op zoek bent naar een panty met lange pijpjes die ook een shaping effect heeft, dan is er zowel de Smart Shape panty met lange pijpjes als de Smooth Sensation inlegkruisje. De eerste is gemaakt van steviger materiaal en heeft dubbele stof over de hele voorkant voor een stabiel vormend effect. De andere is gemaakt van een flexibeler materiaal met dubbele stof aan de bovenkant voor een gladmakend en vormgevend effect. Beide hebben een met katoen gevoerd kruis, platte naden en omgekeerd gestikte taillebanden voor een glad silhouet. Mis onze lange broeken niet die inbegrepen zijn in de koop 4 betaal voor 3 promotie!

Hier kunt u de blogpost lezen