Van vrouw tot vrouw – bedankt voor 60 jaar liefde

22 Mar 2019 11:32 AM
Annica Svensson

Niets maakt ons trotser, niets geeft ons meer energie, niets maakt ons dankbaarder dan te weten dat de kleding die wij maken in het leven van veel vrouwen verschil maakt.


Een slechte of een goede pasvorm, bij weinig andere kledingstukken voel je het verschil zo duidelijk als bij een beha. En er zijn weinig kledingstukken waarvoor het zo moeilijk is om een perfecte pasvorm te ontwerpen. Bij Miss Mary wijden we ons helemaal aan het handwerk om goed zittende beha’s te ontwerpen en te produceren en we investeren maanden in elk afzonderlijk model. Onze klanten zijn vrouwen die oog hebben voor pasvorm, kwaliteit en comfort. Tot onze vreugde zijn veel van hen zo actief om te reageren en ons over hun ervaringen te vertellen. Niets maakt ons trotser, niets geeft ons meer energie, niets maakt ons dankbaarder dat te weten dat de kleding die wij maken in het leven van veel vrouwen verschil maakt. Het spoort ons aan om door te gaan met creëren als we merken dat elk extra uur dat we aan een patroon of een test besteden wordt opgemerkt en gewaardeerd door de vrouwen die onze producten dragen.


Miss Mary staat voor producten van vrouwen voor vrouwen. In deze video hebben we een aantal fijne reacties van u verzameld die ons extra blij maken. Deze selectie is van ons voor u en van u voor ons. Bedankt voor 60 jaar liefde.

De video afspelen

Wat maakt een beha precies goed voor u? Schrijf hieronder een commentaar of stuur ons een e-mail op kontakt@missmary.se

You may also like